top of page
IMG_9296-removebg-preview (2).png
CONEIX TOTES LES NOSTRES OPCIONS DE FORMACIÓ
 
La nostra metodologia
 

En la nostra opinió, és imprescindible que hi hagi una excel·lent coordinació entre escola/institut - família - acadèmia, ja que només així podrem trobar els punts febles dels nostres alumnes i podrem enfocar-nos en ells. Entre tots dissenyem quins seran els objectius i quina metodologia serà la més adequada. Tot seguit i a través de reunions periòdiques, anirem valorant si l'evolució és la prevista i si aquests objectius es van complint.

Disseny sense títol (2).gif

ESCOLA / INSTITUT

FAMÍLIA

ACADÈMIA

A Quo Vadis busquem la millora dels nostres serveis de manera constant, adaptant-nos a l'actualitat i sempre en activa formació de les noves estratègies d'aprenentatge per millorar el rendiment dels nostres alumnes.

 
Com treballem?

EXÀMENS I

PROVES

Realització de tests i proves d'avaluació freqüentment.

PAUTES PER A CREAR HÀBITS D'ESTUDI

Ajudem als nostres alumnes amb consells i hàbits d'estudi.

SUPORT A LES TASQUES DIÀRIES

Ajuda en els dubtes i resolució de problemes de l'escola / institut.

GESTIÓ DE L'ORGANITZACIÓ

Com encarar un dels problemes més freqüents, recolzant-nos sempre amb una correcte planificació.

REALITZACIÓ D'ESQUEMES

Per aconseguir millorar l'estudi i la capacitat d'aprenentatge.

ACTIVITATS DINÀMIQUES

Interactuem dins de cada aula, buscant un clima de treball agradable i aconseguir així resultats positius.

Captura de pantalla 2021-05-20 a les 17h.
Classes de grups reduïts

De dilluns a divendres, entre les 16:00h i les 20:00h, els alumnes de Primària podran optar a repassar qualsevol matèria amb els mestres corresponents, mentre que els alumnes de l'ESO i Batxillerat tindran a la seva disposició a 3 professors:

  • 1 de Ciències (matemàtiques, física, química i tecnologia)

  • 1 de Lletres (català, castellà, anglès, socials, filosofia i història)

  • 1 de Tècniques d'estudi

 
 
grupos reducidos
Captura de pantalla 2021-05-20 a les 17h.
Classes particulars
 
 
clases particulaes

A Quo Vadis disposem de classes de suport de diverses assignatures: des de classes de llengua, història o filosofia, a classes de matemàtiques, economia, tecnologia, estadística, física o química. A més, oferim classes particulars d'idiomes com anglès, francès, alemany o llatí. Aquestes classes són apropiades per a l'estudi de qualsevol matèria dels cursos d' ESO, Batxillerat o proves d'accés a grau mitjà o superior.

Mitjançant aquestes classes oferim un reforç dels continguts necessaris per a l'alumne, adaptant-nos a la seva disponibilitat horària.

clases online
Classes online
 

A causa de la situació actual de “nova normalitat” que estem vivint hem decidit afegir als nostres serveis el de Classes Online.

Amb aquesta eina volem oferir a tots els nostres alumnes la possibilitat de substituir el treball setmanal que es feia presencialment a l'acadèmia. A més, podrem aprofundir tots amb les noves tecnologies i els pares podran observar el nostre treball i valorar l'evolució dels seus fills i la nostra metodologia.

 

Les classes es faran a través de l'app  ZOOM.US , ja que és molt dinàmica, àgil i senzilla dutilitzar.

És un servei que oferim de forma constant (hi hagi o no confinament). I en el cas que algun alumne/a estigui confinat/da oferim classes Híbrides, és a dir amb els seus companys de grup rebent reforç presencial a l'acadèmia i amb l'alumne/a en qüestió rebent el suport de forma online.

 
 

Abans de matricular-se per primera vegada en qualsevol dels estudis universitaris, totes les persones que hagin obtingut el títol de batxillerat han de superar una prova d'accés a la universitat (PAU).

 

L'objectiu de les PAU és valorar la maduresa acadèmica, els coneixements i les competències adquirides en el batxillerat.

Anualment hi ha dues convocatòries: ordinària (juny) i extraordinària (setembre). No hi ha límit de convocatòries per superar les PAU.

 

L'Acadèmia Quo Vadis posa a la teva disposició els millors professionals, les millors tècniques i els millors materials perquè aconsegueixis el teu objectiu mitjançant un mètode dinàmic i totalment adaptat a les teves necessitats.

 

T'oferim la possibilitat de preparar-te per a les dues convocatòries: realitzar un curs de diversos mesos per preparar la convocatòria de juny i / o un intensiu d'estiu, perquè et puguis presentar a l'extraordinària de setembre.

 

El curs s'imparteix en la modalitat presencial en el nostre centre de Premià de Mar.

 
Curs intensiu d'estiu

Garantim que els alumnes repassen tots els continguts del curs i que presentaran al setembre les tasques encomanades de cada assignatura complertes i correctes. Oferim un rigorós control de l'assistència i del compliment de la planificació feta a l’inici amb cadascuna de les feines a fer.


Si l'alumne marxa de vacances, fem una programació específica per a l'estiu i realitzem un descompte en el cost de la mensualitat corresponent.

 
 
intensivo verano
selectividad
Selectivitat / PAU
  • pixlr-bg-result%20(1)_edited
  • email-150454_640
  • whatsapp%20logo_edited
bottom of page