top of page
  • Writer's pictureACADEMIA QUO VADIS

Beneficis de les classes en grups reduïts

Benvinguts de nou al bloc d'Acadèmia Quo Vadis, avui us explicarem els avantatges que aporta fer classes de reforç en grups reduïts d'alumnes. Continua llegint!


A la nostra acadèmia de classes de reforç i ampliació escolar a Premià de Mar ens esforcem cada dia per oferir el millor als nostres alumnes. Creiem en allò que fem i sabem que el nostre servei pot ser de molta utilitat tant per als nostres alumnes com per al conjunt de la societat, ja que l'educació és la base de tot.


Les classes particulars poden ser molt rendibles per a tota mena d'alumnes, pel fet que tenen molts beneficis, per tal de millorar l'aprenentatge i el nivell de l'estudiant.


De vegades, a l'escola o a l'institut hi ha massa alumnes a cada classe. Per això, lamentablement, no sempre els nostres fills reben l'atenció personalitzada que necessiten. Les classes en grups reduïts en certa manera venen a pal·liar això i serveixen per reforçar allò que s'ha après a l'escola, però d'una manera més propera i personalitzada.
Molts nens i joves que estan obtenint resultats per sota del que s'esperava en els seus estudis. Acudint a classes de repàs amb petits grups, treuen molt de profit a les seves assignatures, més atenció i aconsegueixen millorar en poc temps. Sens dubte, avui dia no n'hi ha prou amb les hores escolars i si compten amb un ajut fora del centre educatiu, se'ls farà molt més fàcil la tasca. Obtenint que així estalviïn temps i esforç, a més a més, aconseguiran millors resultats gràcies a les nostres tècniques d'ensenyament i metodologia.


Els estudiants que no tenen problemes per aprovar-ho tot, però que també volen comptar amb una atenció personalitzada poden també apuntar-se a la nostra acadèmia de classes particulars a Premià de Mar.


Vine a conèixer-nos i t'assessorarem sense cap mena de compromís. Descobreix ara tot el que podem fer pels teus fills a la l' Academia Quo Vadis.


Gràcies per llegir-nos, us esperem a les nostres xarxes socials @academia_quo_vadis

13 views0 comments

Comentarios


  • pixlr-bg-result%20(1)_edited
  • email-150454_640
  • whatsapp%20logo_edited
bottom of page