top of page
  • Writer's pictureACADEMIA QUO VADIS

Els problemes de concentració de la societat digital


Com a experts en tècniques d'estudi i classes particulars a l'Acadèmia Quo Vadis coneixem la realitat on viuen els nostres joves, ja que pot afectar el seu rendiment acadèmic. Les noves generacions són nadius digitals, i tot i que sempre a l'hora d'estudiar tots hem tingut factors de distracció, ara són més presents que mai a causa de la tecnologia.Estudis recents confirmen que les persones es concentren molt més si tenen el telèfon mòbil lluny de la seva àrea de treball o estudi. S'ha convertit en una cosa gairebé instintiva el fet que els joves actuals mirin el telèfon cada cert temps automàticament. Això pot fer que baixi el rendiment en matèria d'estudi. Per això és més important que mai tenir certa disciplina i tenir uns costums saludables quant a tècniques d'estudi.Com millorar la concentració del meu fill/a?

Si tens un fill que té problemes per concentrar-se o que es distreu amb facilitat, nosaltres et podem ajudar a millorar aquesta situació. La disciplina, l'ordre, la concentració, la metodologia i la creativitat aplicada a l'estudi són certs factors que es poden millorar amb rutina i amb l'ajuda precisa del nostre equip professional ubicat a Premià de Mar.


El problema és que en situacions així, moltes vegades, deixem el jove autogestionar-ne l'estudi i no té les eines necessàries ni la disciplina per fer-ho de manera adequada. Confia només en veritables experts de l'Acadèmia QuoVadis per aconseguir els millors resultats possibles, amb suport especialitzat per desenvolupar i potenciar les habilitats a l'hora d'estudiar.Descobreix més informació a l'Acadèmia Quo Vadis o truca'ns al 640 576 630. Academia Quo Vadis
Gràcies per llegir-nos, us esperem a les nostres xarxes socials @academia_quo_vadisコメント


  • pixlr-bg-result%20(1)_edited
  • email-150454_640
  • whatsapp%20logo_edited
bottom of page