top of page
  • Writer's pictureACADEMIA QUO VADIS

Famílies: arriben les vacances, desconnectem?


El mes d'agost sol ser el més sol·licitat per gaudir d'unes bones vacances.


Després de mig any treballant intensament no veiem el moment de fer la maleta i desaparèixer durant un temps.


Però abans hem d'organitzar-ho tot bé per gaudir de la platja, la muntanya o aquesta ciutat que tantes ganes tenim de visitar.
Per als que se'n van de vacances:


Tenint en compte que aquest anhelat viatge que ja has planejat durant tot l'hivern està a tocar, intenta organitzar bé la teva feina per no deixar coses a mitges i així poder acomiadar-te durant un temps sense cap pressió o sensació que no està tot acabat.


Així que dedica l'última setmana abans de començar les vacances a tancar temes pendents i trasllada als teus companys l'estatus de les teves tasques perquè no t'hagin de molestar durant les teves vacances en cas de dubte.

A més, no oblidis incloure una autoresposta de correu electrònic. Sempre és recomanable que la resta de companys sàpiguen que no podran comptar amb tu durant un període de temps concret.


També és convenient que el nostre ordinador estigui sempre operatiu per si algú de l'oficina necessita consultar qualsevol mena d'informació. Així que no oblidis deixar les teves claus o la ruta de la teva carpeta de treball visible perquè no hagin de posar-se en contacte amb tu en cap cas. Les vacances són per gaudir!


El mateix passa amb el nostre telèfon d'empresa. El més recomanable és no utilitzar-lo durant les vacances. Al cap i a la fi, si vas revisant el correu, no aconsegueixes desconnectar del que està passant a l'oficina i et pot temptar contestar en algun moment… A més, segons l'article 88 de la Llei orgànica 3/2018, qualsevol treballador té “dret a la desconnexió digital per tal de garantir, fora del temps de treball legal o convencionalment establert, el respecte del seu temps de descans, permisos i vacances, així com de la seva intimitat personal i familiar”.


Moltes vegades suposa un gran esforç desvincular-nos tant del nostre dia a dia professional, però és l'única manera de reinicialitzar i tornar amb les piles carregades i aire renovat.


Per als que es queden a l'oficina:


També parlàvem dels que es queden a l'oficina mentre els seus companys gaudeixen de les vacances. Per a ells, el millor consell és que pensin que el seu període de descans també arribarà, abans o després, però arribarà.

A més, treballant a l'estiu no tenim aquella sensació que passem el dia a l'oficina; els dies són més llargs i una vegada fora de la feina hi ha molts plans que podem fer.


També és positiu que, amb l'oficina tan buida, les hores de treball es tornen molt més productives; el telèfon sona menys sovint, no ens distraiem tant i podem avançar molta feina per a la tornada al setembre.


En resum, gaudeix de les teves vacances i oblida't del teu dia a dia. Desconnecta!Prepara la tornada a l'escola!

Una opció d'assegurar-se mantenir el nivell al setembre dels nostres fills és apuntant-lo a classes de reforç, nosaltres podem oferir-te un reforç adaptat al nivell de cada alumne, troba'ns a Acadèmia Quo Vadis de Premià de Mar. Ajudem, de manera dinàmica, a cada alumne a desenvolupar-se i evolucionar en cada matèria, treballant els hàbits i les tècniques d'estudi de manera personalitzada.


Apunta't a les nostres classes de reforç particulars o en grups reduïts a Premià de Mar. Descobreix més informació a Acadèmia Quo Vadis o truca'ns al 640 576 630. Academia Quo Vadis
Gràcies per llegir-nos, us esperem a les nostres xarxes socials @academia_quo_vadis2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


  • pixlr-bg-result%20(1)_edited
  • email-150454_640
  • whatsapp%20logo_edited
bottom of page