top of page
  • Writer's pictureACADEMIA QUO VADIS

He de portar el meu fill a classes de reforç?

Benvinguts de nou al bloc d'Acadèmia Quo Vadis, avui us donarem alguns consells per saber quan és recomanable apuntar un nen a classes de repàs.A la nostra acadèmia us oferim diferents programes de reforç escolar a Premià de Mar quan el vostre fill està tenint problemes en l'estudi d'alguna assignatura. Tot i això, en algunes ocasions ens trobem amb pares que no tenen clar quan pot ser necessari contractar unes classes d'aquest tipus per als seus fills.


Sens dubte, els suspensos són un indicatiu que l'alumne no està estudiant bé, o que no és capaç d'aprendre els continguts. En aquest cas és aconsellable comptar amb un professor particular.


A vegades, fins i tot aprovant les assignatures, és possible que l'estudiant tingui algunes dificultats. Pot deure's a diferents motius, com no tenir una tècnica d'estudi adequada. Les classes de suport també poden ajudar-lo en aquest sentit.


Si vols que el teu fill millori en alguna assignatura perquè estàs interessat en què estudiï determinada especialitat, unes hores de reforç a la setmana poden resultar molt interessants.


Tingues en compte que en la nostra acadèmia també l'ajuden a acabar abans les tasques que té cada dia, per la qual cosa aprofitarà millor el temps que té disponible després del col·legi. A més de molts més beneficis que aporten les classes de reforç en la majoria d'estudiants.


En cas que busquis unes classes de reforç escolar en Premiá de Mar et pots passar per la nostra acadèmia. Ens encarregarem que el teu fill pugui superar qualsevol assignatura amb la qual estigui tenint dificultats. Impartim classes de totes les assignatures curriculars tant de Primària, com de l'ESO o Batxillerat de manera particular o en grups reduïts. Telefona'ns al 640 576 630!


Gràcies per llegir-nos, us esperem en les nostres xarxes socials@academia_quo_vadis

Comments


  • pixlr-bg-result%20(1)_edited
  • email-150454_640
  • whatsapp%20logo_edited
bottom of page