top of page
 • Writer's pictureACADEMIA QUO VADIS

Per què el client és la peça més important per Quo Vadis?

Benvinguts de nou al bloc d'Acadèmia Quo Vadis, avui us explicarem més sobre nosaltres i per què el client és la peça més important per l'acadèmia.


Quan ens referim a client, estem parlant dels alumnes i de les famílies. Per una part, els alumnes són qui reben els nostres serveis i qui, quan finalitza la seva classe, han de sortir millor que quan han entrat, amb els dubtes resolts i els objectius complerts. Per l’altra, les famílies acompanyen en aquesta millora permanent als seus fills, fets que les fa molt importants en el feedback general que es manté constantment.Podem enumerar una sèrie de raons per les quals li donem tanta importància als nostres clients:

 • És la raó principal del nostre negoci

No podríem oferir els nostres serveis sense aquesta figura. Per tant, la nostra prioritat sempre és i serà cuidar dels nostres alumnes i de les nostres famílies.

 • Permet que l’acadèmia existeixi i pugui adaptar-se

Al ser el principal usuari dels nostres serveis, tenim molt present que els hem de conèixer, ja que cadascú té les seves peculiaritats. Les expectatives i els objectius són diferents, fet que ens fa estar molt atents i ens obliga a adaptar-nos de forma contínua.

 • Aporta el feedback a temps real

Les exigències dels clients canvien, fet que ens fa modelar a nosaltres. Aconseguir aquest feedback tan immediat ens permet adaptar els nostres serveis als canvis que com a conseqüència el negoci està experimentant.

 • Es comunica amb la nostra marca

Basem les nostres ventes en les relacions humanes creades amb els clients. Detectar els seus hàbits i les seves necessitats ens permeten establir relacions sòlides i duradores, així com una comunicació oberta i propera. Ens fixem en els fets i no en simples promeses.

 • És el millor ambaixador del nostre negoci

Una bona recomanació o valoració positiva dels nostres serveis és cada cop més rellevant, inclús més determinant que el propi preu. Els nostres alumnes i famílies s’han convertit en prescriptors de l’Acadèmia, fet que ens fa captar nous clients.

 • Gaudeix de l’experiència d’estar amb nosaltres

Oferint unes classes de nivell i una atenció adequada fa que els nostres clients ens tinguin confiança i com a conseqüència, siguin fidels. Quan han d’escollir a on anar per millorar acadèmicament, no hi ha dubte, som la 1a opció.

 • És la veu de l’Acadèmia

La satisfacció dels nostres clients és responsabilitat de tots, responsables i professors. Un aspecte a destacar de la nostra cultura és que està totalment centrada en el client, adaptant les nostres estratègies per poder créixer internament i externament.


Per tant, els nostres clients formen part del nostre equip i ens ajuden diàriament a créixer.


Si vols unir-te a la nostra comunitat, visita la nostra web www.academiaquovadis.es o truca'ns al 640.576.630. T'esperem!


Gràcies per llegir-nos, us esperem a les nostres xarxes socials @academia_quo_vadis

14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


 • pixlr-bg-result%20(1)_edited
 • email-150454_640
 • whatsapp%20logo_edited
bottom of page