top of page
  • Writer's pictureACADEMIA QUO VADIS

Què et podem oferir en Quo Vadis?

Benvinguts de nou a l'bloc d'Acadèmia Quo Vadis, avui us explicarem més sobre les nostres formacions i serveis disponibles.


Necessites reforçar els teus coneixements d'alguna assignatura de Primària, ESO o Batxillerat? Vols preparar-te per obtenir els millors resultats en Selectivitat? Estàs cursant un cicle formatiu o una carrera universitària? Ara podem ajudar-te amb el nostre reforç escolar a Premià de Mar.


Necessites ajuda amb els exàmens? Se t'ha creuat alguna assignatura i creus que no pots amb ella?

Després de tots els nostres anys d'experiència, sabem que en moltes ocasions als estudiants els costa comprendre en profunditat tots els conceptes d'una assignatura en les classes i cal que realitzin més exercicis pràctics per reforçar els seus coneixements.


Amb l'atenció personalitzada de professors titulats i amb molta experiència, en grups amb un reduït nombre d'estudiants de nivell homogeni, i en instal·lacions perfectament adaptades amb tots els recursos educatius necessaris, és possible millorar els teus resultats i aconseguir així tots els teus objectius.


A més, sabem l'essencial que és dominar un idioma en l'actualitat. Tant si ets un estudiant de ESO o Batxillerat i vols reforçar o ampliar el que s'ha après a classe, com si necessites preparar-te per obtenir un títol oficial, o millorar per poder optar a un millor lloc de treball.


Impartim física, tecnologia, filosofia, economia, dibuix tècnic, llatí i un llarg etcètera. Tot això utilitzant un mètode didàctic, atractiu i dinàmic, amb el qual estem segurs que podràs aprendre i millorar mentre passes una bona estona.


En Acadèmia Quo Vadis treballem tots els dies des de les 15:50 fins a les 20:25, per adaptar-nos a les teves necessitats i que puguis així compaginar el suport escolar amb les teves classes o la teva feina, triant l'horari que millor et va.


Si necessites ajuda, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estudiarem la teva situació i ens adaptarem a tu. Truca'ns, no et penediràs!


Gràcies per llegir-nos, us esperem a les nostres xarxes socials @academia_quo_vadis3 views0 comments

Σχόλια


Ο σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.
  • pixlr-bg-result%20(1)_edited
  • email-150454_640
  • whatsapp%20logo_edited
bottom of page