top of page
  • Writer's pictureACADEMIA QUO VADIS

Que no se t'ennueguin el llatí i el grec clàssic

Benvinguts de nou al blog d'Acadèmia Quo vadis, avui us explicarem més sobre les nostres formacions i serveis disponibles.


Entre els molts idiomes que ensenyem en l'acadèmia d'ampliació i reforç escolar en Premià de Mar, encara que es tractin de les anomenades “llengües mortes”, estan el llatí i el grec clàssic, que passen per ser assignatures obligatòries en molts plans d'estudi d'alumnes que trien el camí de les Humanitats.Se sol dir que el llatí i el grec són assignatures que o agraden molt o no agraden res, alguna cosa que per cert també ocorre amb les matemàtiques, per exemple, malgrat ser assignatures totalment contràries. Però habitualment els qui acudeixen a l'Acadèmia Quo vadis per a millorar les seves notes en aquestes assignatures són dels segons, dels quals les odien.


És cert que el seu aprenentatge no és fàcil, però també ho és que amb constància i treball, els resultats surten sempre. Habitualment, els exercicis més complicats i exàmens de llatí i grec tenen una prova de traducció de textos, que passa per ser el repte major al qual ens podem enfrontar en aquestes assignatures i per al que podem ajudar en la nostra acadèmia d'ampliació i reforç escolar en Premià de Mar.Molta gent injuria l'aprenentatge del llatí i el grec clàssic, però no cal perdre de vista la seva utilitat en l'aprenentatge d'altres idiomes que sí que són més útils avui dia.


Per exemple, la seva relació amb el castellà és evident, fins al punt que utilitzem diàriament moltes expressions llatines com a ídem, a priori, statu quo, alter ego, grosso modo, àlies o per càpita, entre altres expressions que provenen del llatí. A més de l'anglès, idioma universal en l'actualitat i en el qual gairebé el 60% de les seves paraules deriva del llatí, mentre el grec és bàsic per al llenguatge mèdic o per a entendre l'origen de moltes paraules.


Si necessites ajuda, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estudiarem la teva situació i ens adaptarem a tu. Truca'ns, no et penediràs!


Gràcies per llegir-nos, us esperem en les nostres xarxes socials @academia_quo_vadis27 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • pixlr-bg-result%20(1)_edited
  • email-150454_640
  • whatsapp%20logo_edited
bottom of page