top of page
  • Writer's pictureACADEMIA QUO VADIS

Raons per estudiar a l'estiu


A la nostra acadèmia de classes de reforç i ampliació escolar a Premià de Mar tenim cursos d'estiu que impartim al juliol, agost i setembre per a alumnes que l'any vinent estaran a primer de carrera o, que a nivells inferiors , comencen l'ESO, el batxillerat o fins i tot s'hagin de preparar la selectivitat en dates properes.


I és que l'estiu és una època ideal per estudiar, encara que calgui fer més esforç per fer-ho. No obstant això, a l'Acadèmia Quo Vadis intentem conscienciar els alumnes que és un temps especialment indicat per avançar matèries que després ens facilitaran molt el desenvolupament del curs la resta de l'any, de manera que quan tots els companys estiguin angoixats per exàmens, nosaltres només haurem de repassar coneixements.
Cal tenir en compte que a l'estiu hi ha moltes hores al dia que passem sense fer res. Doncs un mínim esforç de dues o tres hores al dia, tenint tota la resta del temps per gaudir de les vacances, de la piscina, de la platja o de qualsevol altra activitat de lleure, pot significar la diferència entre només aprovar o treure nota a la resta del curs, amb molt menys esforç.


Avançar matèries durant l'estiu de forma intensiva és una cosa que ja s'ofereix a moltes universitats espanyoles i que també oferim a la nostra acadèmia de classes d'ampliació i reforç escolar a Premià de Mar. D'aquesta manera, en poc temps es pot aprendre el que fa tot un semestre o fins i tot un any sencer, perquè les classes són molt més personalitzades a les necessitats concretes de cada alumne i es pot estudiar i aprendre sense angoixes de temps o d'exàmens, cosa que resulta molt més beneficiosa.Descobreix més informació a l'Acadèmia Quo Vadis o truca'ns al 640 576 630. Acadèmia Quo Vadis
Gràcies per llegir-nos, us esperem a les nostres xarxes socials @academia_quo_vadis2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • pixlr-bg-result%20(1)_edited
  • email-150454_640
  • whatsapp%20logo_edited
bottom of page