top of page
  • Writer's pictureACADEMIA QUO VADIS

Com controlar els nervis abans d'un examen?

Benvinguts de nou al bloc d'Acadèmia Quo Vadis, avui us explicarem un tema molt comú als nostres alumnes, els nervis dels exàmens. Sobretot en controls de molta pressió per aprovar o que resulten més complicats, els nervis afloren al pitjor moment.


Per l'experiència que tenim com a acadèmia de classes de reforç escolar en Premià de Mar, sabem que un dels problemes que tenen la majoria dels alumnes són els nervis que passen abans de qualsevol prova o examen. Moltes vegades no se li dona la importància que deuria a l'ansietat i a aquests nervis i poden ser la causa que l'alumne es bloquegi, es quedi en blanc i no sigui capaç de respondre correctament les preguntes de l'examen, malgrat dominar perfectament el temari.


Per això és molt important que qualsevol acadèmia de classes de reforç escolar, juntament amb la matèria que han de preparar, ofereixi als seus alumnes també alguns consells perquè aquests nervis es puguin controlar i així no els juguin una mala passada.


Sempre repetim als nostres alumnes que el descans és essencial. Dormir bé els dies previs a una prova pot ser la clau per fer-la amb èxit. Moltes vegades ens trobem que els alumnes s'han quedat repassant tota la nit, pensant que així ho tindràs més fresc a l'endemà següent quan en realitat l'única cosa que fan és augmentar el nerviosisme.


Fer exercicis durant els dies previs a l'examen, pot ser una bona solució per alliberar tensions i fer que els alumnes se sentin molt més segurs. A més, és una manera de tenir el cap ocupat i centrat abans de l'examen.


L'esport també és una ajuda en qualsevol moment de nervis, per tant, t'ajudarà a alliberar tensió a qualsevol examen on no et sentis tranquil.


Si vols estar ben preparat, confia en els professionals de l'Acadèmia Quo Vadis. Vine al nostre centre ubicat a Premià de Mar o fes clic informa't sobre tots els serveis que oferim per a qualsevol nivell o assignatura. Truca'ns al 640 576 630!


Gràcies per llegir-nos, us esperem a les nostres xarxes socials @academia_quo_vadis

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


  • pixlr-bg-result%20(1)_edited
  • email-150454_640
  • whatsapp%20logo_edited
bottom of page