top of page
  • Foto del escritorACADEMIA QUO VADIS

Les millors tècniques d'estudi i què aporten cadascuna a l'alumne


Benvinguts de nou al bloc d'Acadèmia QuoVadis, avui us explicarem la importància de les tècniques d'estudi més reconegudes i perquè has d'aprendre a fer-ne cadascuna de manera correcta. Continua llegint!


Les classes de suport escolar a Premià de Mar ofereixen un recurs excel·lent per reforçar continguts, per repassar i mantenir la continuïtat del treball, principalment, en períodes de vacances molt llargs.


Una de les tasques més interessants que es poden fer com a suport escolar a Premià de Mar consisteix a aprendre i consolidar les tècniques d'estudi que resultaran essencials a l'escola i a tots els estudis, les quals potser se'ls dedica menys temps per centrar-se en les assignatures, però són realment importants per veure un progrés i evolució a cada alumne.
1. Els esquemes

Una de les tècniques d'estudi que dona millors resultats i que servirà per a tota la vida de l'estudiant, consisteix a fer esquemes mitjançant els quals es faciliti l'aprenentatge. Els esquemes permeten organitzar el contingut i ho fan més senzill de memoritzar.Avui dia, hi ha moltes eines digitals, que faciliten la feina i fan que l'estudi sigui més dinàmic i accessible des de qualsevol lloc.
2. El subratllat

Una altra tècnica d'estudi, que sens dubte és de les més utilitzades i conegudes. Ja que permet, de manera ràpida, resumir conceptes rellevants a la teva memòria. És el subratllat dels textos constitueix, sens dubte, una altra tècnica que en facilita la comprensió. Amb la guia adequada, els alumnes seran capaços d'entendre millor allò que llegeixen i d'enfrontar-se a textos de més complexitat, descobrint i ressaltant idees principals i connexions entre elles. Acadèmia de refuerzo

mejores técnicas de estudio


3. Prendre apunts de manera correcta

Encara que sona una cosa comuna, a la nostra acadèmia de reforç escolar, ens trobem molts alumnes que fallen amb aquesta tècnica. Per això és tan important ensenyar a prendre apunts, ja que, fins i tot als primers cursos, constitueix una eina bàsica per a la vida escolar. Mitjançant aquesta tècnica s'aconsegueix parar atenció a la informació essencial, que no copiïn al peu de la lletra i que la presa d'apunts es transforma en un procés actiu d'elaboració de continguts.

Clases de refuerzo en Premia de Mar

4. Aprèn a posar-les en pràctica!

A l'Acadèmia Quo Vadis de Premià de Mar oferim classes de suport per dotar els alumnes dels instruments necessaris perquè obtinguin els millors rendiments i resultats del seu treball. Ajudem cada alumne a desenvolupar-se i evolucionar en cada matèria, treballant els hàbits i tècniques d'estudi de manera personalitzada.


Apunta't a les nostres classes de reforç particulars o en grups reduïts. Descobreix més informació en l'Acadèmia Quo Vadis o truca'ns al 640 576 630.Academia Quo Vadis
Gràcies per llegir-nos, us esperem a les nostres xarxes socials @academia_quo_vadis

9 visualizaciones0 comentarios

Comentarios


  • pixlr-bg-result%20(1)_edited
  • email-150454_640
  • whatsapp%20logo_edited
bottom of page