top of page
  • Foto del escritorACADEMIA QUO VADIS

Tècniques per millorar la memòria i l'agilitat mental


Per aprovar els exàmens cal comprensió lectora i tenir bona capacitat d'estudi. Sense un d'aquests elements resultarà molt més complicat memoritzar i assimilar alguna cosa.


Si necessiteu classes particulars a Premià de Mar, podeu comptar amb l'Acadèmia Quo Vadis. Allà us ensenyarem a potenciar l'assimilació d'informació i a la retenció d'aquesta. En aquest post us direm uns trucs per millorar la vostra memòria i agilitat mental.


El primer que pots fer és fer coses diferents cada dia. Introdueix entre tasca i una tasca diferent perquè el teu cervell tingui nous estímuls i no "s'avorreixi". La monotonia fa perdre facultats per a la creativitat i no aporta situacions amb què aprenguem o experimentem o fins i tot, gaudim.


Pensar en alguna cosa mentre fem una activitat no és bo. Això genera distracció i pot ser perillós en el cas que estiguis cuinant, per exemple. Has de viure el present. Aquí i ara. Concentrar-te en allò que estàs fent perquè el cervell focalitzi l'atenció en una cosa concreta.Els metges sempre recomanen que caminar 30 minuts al dia és bo per a la salut cardiovascular. També té altres beneficis, entre els quals destaca millorar la memòria, ja que es descarreguen tensions i el cos es relaxa. Com a conseqüència, la ment també es relaxa i està predisposada a la imaginació i la creació. Si podeu passejar per algun carrer o lloc que no conegueu massa, és encara més beneficiós, pel fet que l'exploració de nous llocs fa que millorin els processos cognitius.


Canvia els pensaments obsessius i negatius pels riures i l'humor. Has d'aprendre a treure el millor cada situació, a quedar-te amb la part positiva i a riure més. En cas que no ho facis, l'únic que aconseguiràs és minvar la teva confiança i que la teva memòria sigui encallada.


Així que, si necessites classes de reforç a Premià de Mar, sigui aquests consells abans de posar-te a memoritzar i exercita la teva memòria. A l'Acadèmia Quo Vadis t'ajudem a tirar endavant els estudis amb classes personalitzades per a tu. Descobreix més informació a Acadèmia Quo Vadis o truca'ns al 640 576 630. Academia Quo Vadis
Gràcies per llegir-nos, us esperem a les nostres xarxes socials @academia_quo_vadis4 visualizaciones0 comentarios

Comentários


  • pixlr-bg-result%20(1)_edited
  • email-150454_640
  • whatsapp%20logo_edited
bottom of page