top of page
  • Writer's pictureACADEMIA QUO VADIS

Selectivitat. Dates clau i selecció d'assignatures

Benvinguts de nou al blog d'Acadèmia QuoVadis, avui us explicarem les preguntes i dubtes que ens poden sorgir al voltant de la selectivitat, els exàmens més esperats de Batxillerat! Continua llegint!


Tot comença al febrer, els estudiants de segon de Batxillerat es podran prematricular a la convocatòria ordinària. Aquest any se celebra els dies 14, 15 i 16 de juny. Des de l'Acadèmia QuoVadis us ajudem a resoldre dubtes.


Per començar, el primer que has de conèixer a la perfecció, és la prematrícula. D'aquesta manera, els estudiants poden accedir a les universitats públiques. Però per poder començar aquest procediment, els interessats han de complir una sèrie de requisits.Comencem amb la prematrícula

Per apuntar-te, hauràs d'introduir les assignatures que vols cursar. Podent fer-ho fins al 23 de febrer:

  • Fase general: tria un idioma estranger, sigui anglès, francès, alemany o italià. A més, de seleccionar una assignatura entre les matemàtiques de ciències o les aplicades a les matemàtiques socials, llatí o fonaments de les arts.

  • Part específica: tria un màxim de tres. Cal triar-les amb cautela, ja que, la nota de tall final es pot veure beneficiada segons les opcions específiques.


Tingues en compte les PAP!

En cas de voler dedicar-te en un futur al sector de l'Educació Infantil o Primària, també t'has de matricular a les Proves d'Aptitud Personal, entre el 7 i el 15 de febrer, que es faran el 2 d'abril. A l'Acadèmia Quo Vadis us podem ajudar a superar-les sense problema amb el nostre curs de preparació.Llestos per a la matrícula al maig

Amb el procés anterior explicat, estudiat i fet, ja podràs realitzar la matrícula al maig per poder presentar-te a la selectivitat. És molt important saber que, a la matrícula no es poden afegir noves assignatures que abans, a la prematrícula, no hagis anomenat.Una part essencial, les proves específiques!

És crucial l'elecció d'aquests exàmens, la puntuació aconseguida en la fase específica, se sumarà a la mitjana. (40% de la fase general + 60% qualificació Batxillerat.)

Segons si posessin per 0,2 o per 0,1, serà clau l'elecció d'aquestes.Formats per accedir a fer les EBAU

No exclusivament hi poden acudir els estudiants de segon de Batxillerat, sinó també:

  • Des de cicles formatius de grau superior

  • Majors de 25-45 anys

  • Titulats universitaris

  • Alguns estudiants estrangers


No saps com preparar-te els exàmens?

Apunta't al nostre curs preparatori per aprovar la selectivitat sense dificultat. Descobreix més informació a l'Acadèmia Quo Vadis o truca'ns al 640 576 630.
Gràcies per llegir-nos, us esperem a les nostres xarxes socials @academia_quo_vadis
Comments


  • pixlr-bg-result%20(1)_edited
  • email-150454_640
  • whatsapp%20logo_edited
bottom of page